Wie ben ik?

Chris van Erne
Praktijknaam: Van Erne Coaching & Advies   chrisvanerne-300x241

Telefoonnummer: 06- 42901987
E-mail:           info@vanerne.nl
Websites:       www.vanerne.nl
                        hosting.vanerne.eu

 

Mijn naam is Chris van Erne

Meer dan 20 jaar in de automatisering gewerkt van PC tot complete netwerken, en websites bouwen met alles wat hierbij komt kijken,
Op een bepaald moment kwam ik erachter dat mijn passie toch meer het werken en helpen van mensen is.

Dus toen opnieuw de schoolbanken, in en als afgestudeerd Maatschappelijk Werker jaren ervaring opgedaan met het begeleiden van Risico jongeren. Door middel van diverse methodieken zoals bijvoorbeeld motiverende gespreksvoering werd het mijn passie om de jongeren weer op de juiste manier invulling te laten geven aan hun leven en de kwaliteit hiervan te verbeteren.

Van Erne Coaching & Advies is een onderneming waar ik mijn passie mensen ondersteunen op allerlei gebieden kwijt kan, zowel op het gebied van het dagelijkse leven als ook op het gebied van automatisering en mensen hier in ondersteunen.

Jaren geleden ben ik met de methode “pressure cooker” in aanraking gekomen. Hierin heb ik ervaring opgedaan om het meest ideale uit diverse teams en/of afdelingen te bewerkstelligen. Door teams te begeleiden om de huidige situatie en de gewenste situatie in kaart te brengen en mogelijke oplossingen te inventariseren en uit te werken , zomede ook aansluitend de gekozen oplossing te implementeren.
In de diverse teams kom je vaak mensen tegen die graag een stukje ondersteuning willen om het beste uit zichzelf en hun leven te halen, dat maakt voor mij dat ik dit werk met passie doe. Hiervoor kijk ik samen met mijn cliënt naar zijn persoonlijkheid, vaardigheden en wensen.

Door te luisteren, de juiste vragen te stellen en op een positieve manier mee te denken, help ik mensen om eigen antwoorden te vinden en eigen plannen te maken. Hiervoor blijf ik ook doorleren en kijken naar diverse methodes die het best aansluiten bij de klant, zodat iedere klant een stukje maatwerk krijgt, ieder mens is uniek.

Ik ben van mening dat iedereen soms wel een klankbord kan gebruiken om het beste uit zijn of haar leven te halen en ik vind dat dit dan ook voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn. In een paar sessies is het al mogelijk om richting te geven aan een gelukkiger bestaan en het behalen van de gewenste doelen.

Om mijn passie “het helpen en ondersteunen” van mensen nog beter vorm te geven, heb ik nog een aantal speciale opleidingen gedaan, zoals relatie coaching en NLP Life coaching.

Geen Therapie, een korte terugblik naar het verleden, maar hier niet in blijven hangen en vanaf nu een positieve kijk naar de toekomst.
Ik zou zeggen neem contact met me op en ga ervoor!

Vorm: f2f – skype – telefoon
Expertise: , Teamcoaching, Relatie Coaching, Life Coaching
Doelgroep: Teams en afdelingen, mannen, vrouwen, jong volwassenen