Soms twijfel je wat je nodig hebt, en zit je met “levensvragen”       

Vragen die dan bij je op kunnen komen zijn:

-Welke stappen moet ik zetten om vooruit te kunnen in mijn leven.
-Wat moet ik doen om te bereiken wat ik zou willen bereiken?
-Heb ik wel hulp of ondersteuning nodig?
-Waar kan ik het best terecht?
-Je hebt het idee dat je niet verder komt en dat er niet voldoende groei in je leven zit.

Onze maatschappij wordt steeds drukker, sneller, en bijzonder hectisch. In een mensenleven worden steeds meer en steeds zwaarder wegende keuzes gemaakt. Een tweede studie of gelijk aan het werk? Kind of carrière? Trouwen of een Latrelatie? Het maken van de juiste keuze heeft alles te maken met wie je bent en wat je zelf wilt.

Als life coach help ik mensen het beste uit zichzelf en hun leven te halen. Hiervoor kijk ik samen met jouw naar je persoonlijkheid, vaardigheden, en wensen. Door te luisteren, de juiste vragen te stellen en op een positieve manier mee te denken, help ik je, je eigen antwoorden te vinden en je eigen plannen te maken. Jij gaat zelf aan de slag met je wensen en plannen.

Ik help je door je te ondersteunen, dit kan al resultaat geven bij 1 of 2 gesprekken, blijkt er toch meer tijd nodig te zijn overleggen we dat en kom je meer in het life coachings traject.

Deze vragen kunnen voor jou belangrijke levensvragen zijn, de wens om je leven te verbeteren.

Neem contact op en maak gebruik van het vrijblijvende telefonisch kennismakingsgesprek, of stel je vraag direct in het contactformulier.

Dan is in ieder geval helder welke vervolgstappen je zou kunnen zetten, indien nodig.

►Misschien is er wel een geschikt e-book die aansluit op je vragen!!  waarmee je vooruit kunt.

►Een adviesgesprek is misschien al voldoende, waarin uitgebreid aanbod komt wat jou wensen zijn en je verwachtingen, en hierop wordt dan een goed advies over gegeven.
Kan dus best een compleet ander advies zijn of juist wel een coachingstraject of zelfs een coachingstraject bij een andere coach.

 

Informeer naar de mogelijkheden en tarieven.